Auckland: Tunggu Aku Datang

Alhamdullilah..

I am going back to Auckland this September.

This time, for my graduation! Alhamdullilah

And the most exciting part is I will be bringing with me my cute handsome boy -- yup! My baby boy :)

Nak bawak balik ke kg dia dan jumpa atok omputih dia hahaha..(my supervisor)..
InshaAllah jika tiada aral, September ini saya sefamily akan ke sana semula..

Super-excited...obviously, I miss NZ and Auckland. 4 years of beautiful memories..

Nothing much with the preparation, sebab dah biasa ulang-alik ke sana. Dlm 4 tahun rasanya every year memang balik, tapi super-excited preparation definitely for my baby Fateh.. nak prepare passport, light jacket (my graduation will be in Spring), but still sejuk..kesian budak tu kesejukan nanti.

Till then..

P/s: Saje nak update blog ni since ramai visitor tanya masih di Auckland atau dah balik..





4 comments:

Nazirul Mubin said...

tahniah Dr. Azfahani!

el blog said...

tahniah puan..
DR.Nur Azfahani Ahmad.

norsalihah shaleh said...

Assalamualaikum.. jalan2 blogwalking kat sini sb nmpak title Sr. Saya kerja sbg QS :-)

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA